Over Bright Benelux

Bright Benelux richt zich op het aanbieden en ondersteunen van hoogwaardige en kosten-efficiënte producten binnen de markt van de orale implantologie. Onze jarenlange klinische kennis en commerciële ervaring vormen hierbij de basis.

De dentale wereld is volop in beweging met ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, kwaliteit en behandelkosten. Hierbij veranderen ook de behoeften en verwachtingen van tandheelkundige professionals en hun patiënten. Bright Benelux springt hier op in door voorspelbare en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden, waarbij persoonlijke service, kwaliteit en kostenefficiency de speerpunten zijn.

De basis van onze activiteiten omvat ons partnerschap met het gerenommeerde Duitse bedrijf Hager & Meisinger. Zo zijn wij exclusief distributeur van het door Meisinger ontwikkelde OKTAGON® implantaatsysteem. Dit Straumann compatibele implantaatsysteem combineert voorspelbaarheid en kwaliteit met kostenefficiency. Complementair aan het OKTAGON® Implantaatsysteem is het Meisinger Bone Management® portfolio. Training en educatie zijn voor ons belangrijke pijlers om deze hoogwaardige productlijnen te promoten en ondersteunen.

Daarnaast zijn wij distribiteur van hechtdraad portfolio van de Duitse firma SERAG WIESSNER. Naast de bekende niet-oplosbare hechtingen van de merken SERALON® en SERALENE® omvat het portfolio meerdere gebruiksvriendelijke en goed geprijsde oplosbare hechtingen. Regeneratieve producten en digitale oplossingen complementeren ons productportfolio.