×

Dental Ratio OKTAGON®
implantaatsysteem

Over het systeem

Het Dental Ratio OKTAGON® implantaatsysteem is ontwikkeld en geproduceerd door de gerenommeerde Duitse firma MEISINGER GmbH. Het Dental Ratio OKTAGON® implantaatsysteem is gebaseerd op bewezen implantologische concepten en combineert voorspelbaarheid met kostenefficiency. De Dental Ratio OKTAGON® implantaten zijn vervaardigd uit graad 4 puur titanium. Het systeem is zowel chirurgisch als prothetisch compatibel met het STRAUMANN implantaat. Alle implantaatlijnen kunnen met dezelfde chirurgische cassette geplaats worden en met dezelfde prothetische instrumenten gerestaureerd worden. Alle Dental Ratio OKTAGON® implantaten worden geleverd inclusief afsluitschroef.

Het Dental Ratio OKTAGON® implantaatsysteem omvat TISSUE LEVEL (TL), BONE LEVEL (BL) en BONE LEVEL TAPERED (BLT) implantaten en componenten. Om de behandelaar meer opties te kunnen bieden, bevat het Dental Ratio OKTAGON® assortiment Tissue Level (RP) en Bone Level (NC) implantaten de handige tussenmaat diameter Ø 3.75.


Tissue Level

TL Regular Platform

(RP)
Image
Verkrijgbaar in combinatie met implantaat diameters Ø 3.3 mm, Ø 3.75 mm, Ø 4.1 mm en Ø 4.8 mm

Dental Ratio OKTAGON® RP implantaten kunnen ingezet worden voor 1-fases en 2-fase chirurgische behandelingen. TL RP implantaten zijn nu ook verkrijgbaar in de handige tussenmaat Ø 3.75 diameter. Voor Dental Ratio OKTAGON® RP implantaten bieden wij vele prothetische oplossingen aan, voor zowel edentate als partieel-dentate casussen.

TL Wide Platform

(WP)
Image
Verkrijgbaar in combinatie met implantaat diameter Ø 4.8 mm

Dental Ratio OKTAGON® WP implantaten kunnen ingezet worden voor 1-fase en 2-fase chirurgische behandelingen. WP implantaten zijn geïndiceerd om als basis te dienen voor elementen met een grotere cervicale diameter, zoals molaren. Dental Ratio OKTAGON® WP implantaten kunnen gerestaureerd worden met verschillende opties voor kronen en bruggen.

Bone Level (BL)

BL Narrow Connection

(NC)
Image
Verkrijgbaar in combinatie met implantaat diameters Ø 3.3 mm en Ø 3.75 mm

Bone Level NC implantaten zijn uitstekend toepasbaar in situaties waarbij er een geringe interdentale ruimte en/of een geringe hoeveelheid bot aanwezig is. De prothetische componenten voor de BONE LEVEL NC implantaten hebben een gele kleurcodering en bieden oplossingen voor zowel edentate en partieel-dentate casussen.

BL Regular Connection

(RC)
Image
Verkrijgbaar in combinatie met implantaat diameters Ø 4.1 mm en Ø 4.8 mm

Bone Level RC implantaten kunnen bij voldoende interdentale ruimte en bot ingezet worden op alle posities in het gebit en voor meerdere indicaties. De prothetische componenten voor de BONE LEVEL RC implantaten hebben een paarse kleurcodering en bieden oplossingen voor edentate en partieel-dentate casussen.
BONE LEVEL TAPERED (BLT)

BLT Narrow Connection

(RC)
Image
Verkrijgbaar in combinatie met implantaat diameters Ø 3.3 mm en Ø 3.75 mm

Bone Level Tapered NC implantaten zijn gebaseerd op de geometrie van de alveole. Ze worden met name toegepast in direct-placement casussen met weinig interdentale ruimte en in situaties waarbij extra primaire stabiliteit gewenst is. De geel-gecodeerde prothetische componenten zijn hetzelfde als die van Bone Level NC implantaten.

BLT Regular Connection

(RC)
Image
Verkrijgbaar in combinatie met implantaat diameter Ø 4.1

Bone Level Tapered RC implantaten zijn gebaseerd op de geometrie van de alveole. Ze worden met name toegepast in direct-placement casussen en in situaties waarbij extra primaire stabiliteit gewenst is. De paars-gecodeerde prothetische componenten zijn hetzelfde als die van Bone Level RC implantaten.
Dental Ratio OKTAGON productcatalogus
Dental Ratio OKTAGON productcatalogus 2020